FREEBET Bonus 50% za nove igrače

Da li znaš šta te čeka posle registracije? 

Sjajnih 50% FREEBET bonusa!

Dakle:

Registruješ se, uplatiš depozit i ostvariš izvanrednih 50% FREEBET bonusa! Igraj, jer život je igra!

UPUTSTVO ZA PROMO FREEBET BONUS DOBRODOŠLICE:

Kompanija MaxBet daje Promo FREEBET Bonus Dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za OnLine klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti Promo FreeBet Dobrodošlice u vrijednosti od 50% vrijednosti uplaćenog depozita.

*Važna napomena: Promo FREEBET Bonus Dobrodošlice važi i za korisnike koji već imaju kreiran nalog, kod prve uplate depozita na OnLine nalog za klađenje biće dodeljen Promo FREEBET Bonus Dobrodošlice.

Promo FREEBET Bonus je BLOKIRAN i da biste mogli da ga koristite neophodno je da ispunite sledeće uslove:

 • uplatiti tiket sa minimalno 3 događaja i ukupnom kvotom 2.00 ili većom na tiketu
 • 4 puta uplatiti iznos bonusa
 • period aktivacije Promo FREEBET Bonusa je 60 dana
 • minimalna uplata depozita je 0,50 eura ili 5,00 eura ukoliko se uplata vrši platnom karticom putem MaxBet sajta/aplikacije

PRIMJER:

Uplatili ste na Vaš Online nalog depozit u vrijednosti od 100,00 eura.

U Promo FREEBET Bonus Dobrodošlice će biti prebačeno 50% vrijednosti uplate, u ovom slučaju je to 50,00 eura.

Uplatom tiketa koji ispunjavaju gore navedene uslove korak po korak ćete oslobađati Vaš Promo Freebet Bonus Dobrodošlice koji će kada se odblokira, biti prebačen na Vaš FREEBET nalog i moći ćete koristiti dobijena sredstva.

U našem primjeru, morate da uplatite tikete u vrijednosti od 200,00 eura ( tiketi koji će odblokirati bonus moraju imati minimalno 3 meča i ukupnu kvotu 2.00 ili veću u roku od 60 dana )

U svakom trenutku klikom na “katanac” ispod FREEBET Bonusa ćete moći vidjeti koliko procenata Promo FREEBET Bonusa ste odblokirali i koliko je još neophodno da Vam sredstva budu prebačena na FREEBET nalog.

OPŠTA PRAVILA:

 1. Priređivač zadržava pravo da promjeni uslove, ukine, ili na bilo koji drugi način izmjeni Promo FreeBet Bonus Dobrodošlice u bilo kom trenutku.
 2. Priređivač zadržava pravo da u slučaju zloupotrebe Promo FreeBet Bonusa Dobrodošlice koja uključuje ali se ne ograničava samo na: organizovanu igru, otvaranje višestrukih naloga, prijavu lažnog identiteta, oduzme igraču pravo na Promo FreeBet Bonus Dobrodošlice, ostvarene dobitke Promo FreeBet Bonus sredstvima, i potencijalne dobitke na osnovu uplate Promo FreeBet Bonus sredstava.
 3. PromoFreeBet Bonus Dobrodošlice se odnosi na sportsko klađenje,uživo (LIVE) klađenje i virtuelno klađenje. My Lucky Six igra nije uključena u Promo FreeBet Bonus Dobrodošlice.
 4. Uplata tiketa sa FreeBet stanja ne oslobađa Promo FreeBet Bonus Dobrodošlice.
 5. Promo FreeBet Bonus Dobrodošlice se odnosi samo na prvi depozit novog ili već postojećeg korisnika.
 6. Da bi ste Vaša sredstva mogli podići neophodno je prvo da ih odblokirate, potom ona prelaze na FreeBet stanje koje možete koristiti za dalje klađenje. Dobici tiketa odigranih sa FreeBet stanja se prebacuju na Vaš OnLine nalog i sredstva postaju dostupna za raspolaganje po Vašoj volji (dalje odigravanje tiketa, isplatu, transfer igraču…)
 7. Ukoliko uslove za odblokiranje sredstava ne ostvarite u periodu od 60 dana, Promo FreeBet Bonus Dobrodošlice će Vam biti nedostupan
 8. Promo FreeBet Bonus Dobrodošlice je ograničen na jednu osobu, jednu e-mail adresu i jednu IP adresu.
 9. Maksimalni iznos uplate po tiketu koji se računa u obrtni (uplatni) iznos je 100,00 eura
 10. Kod sistemskih tiketa Promo FreeBet Bonus Dobrodošlice važi ukoliko je zadovoljen uslov u svim kombinacijama (minimum 3 para u kombinaciji i ukupna kvota 2.00 ili veća)

REGISTRUJ SE ODMAH

Kada dobijete bonus/nagradnu igru u vidu FREEBET bodova od strane kompanije MaxBet, dobijena sredstva će biti deponovana na Vaš FREEBET nalog.